My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

I Hate This Feeling !
Thursday, November 07, 2013 - Purple - 2 Comments



Assalamualaikum, readers! Dah lame meyh tak bukak blog. Dan, dah lama tak tulis. Rindu nak menaip kat blog ni. Hari ni an, Hani nak luahkan something lah. Sakit hati plak pendam perasaan.
Nak luah kat sape pown ta tau. I need her. But, die skolah ...
Okayh, I like him. But, he likes someone else. Biasa lah tuyh. Lumrah kowt ada perasaan suka dekat orang nieyh. Hmmm, tapi .. sakit hati. Ye, sakit. Hani rasa die perasan Hani suke die. Apa tak nye kat skolah dulu ... asyik pandang die je. Biarlah yang tuyh. Hani seakan boleh teka die suke sape. But, I do not know. Keliru sebab die ... apa2 je lah ... 
Rasa sakit hati ini membuatkan Hani makin lama makin hilang perasaan suke tuyh. Tapi, kenapa? Perasaan sakit hati tuyh skarang berubah kepada perasaan suke balik? Ya Allah, hentikan lah perasaan ini. 
Tak nak lagi rasa sakit hati. Cukup lah ... tak larat nak tanggung lagi. Melihat apa yang ditulis. Membuatkan aku makin sakit hati. Apa yang harus aku lakukan, Ya Allah ....

Hmmmm, sakit kan suke orang ni? Hmmmm, kalau boleh hilang kan perasaan tuyh sekelip mata, dah lame Hani buat. Tapi, sape Hani nak buat semua tuyh? Hani tak bleyh lupakan die.
Harap lah die tak bace blog ni. Hmmm ... Kalau die bace pown mintak die ta perasan yang nieyh die.
Woi! Hilang mood Hani hari ni hanya sebab bende nieyh. Tak patut2. Smile Hani! :)
I know you can do it! Abaikan perasaan tuyh. Buat bodoh je. Mana tahu perasaan tuyh bleyh hilang. Apak ar ... harap giler bleyh hilang. 

Okayh, kita cite lain pulak!
Ha, ni! Hani ade tulis novel :) Hehe ... tajuk? Wah, tak decide agy ar. Cite nye pown baru separuh buku yang 200 m / s tuyh. Haha: D Tak siap agy ... Ingat nak siap kan dalam tahun nieyh jugak. Dan bagi someone bace dan komen okayh ke tak. Dan ... Insyaallah, akan di publish ke P2U dulu dan seterusnya, kalau ada rezeki, hantar ke publisher. So, tahun depan bersiap sedia untuk SPM pulak! Nak dapatkan yang terbaik untuk SPM. Hope sangat, dapat balas jasa ayah dan ibu Hani dengan keputusan SPM yang gempak! Haha: D Insyaallah, kita berusaha. Allah yang menentukan. Hmmm. 
Okayh lah, Hani pergi dulu ye?
Bye, Assalamualaikum. :)



De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney