My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Alhamdulillah :)
Thursday, January 02, 2014 - Purple - 0 Comments




Assalamualaikum ... Hye , hello ! Eh , Selamat Tahunn Baru ! 
Mak Aihhhh ! Lambat kan Hani wish ? Hoho ...
Lama tak apdet blog . Uwaaaa ! Rindu ini blog . Hehe ... korang apa khabar ?
Hani banyak sangat cite ! Sangat banyak ... 
(Erkk , bukan same je ke ?)
Hani akan mulakan dengan result PMR Hani .
Alhamdulillah , setelah belajar selama tiga tahun dan berusaha selama setahun ini ... 
mesti korang tertanya kenapa setahun kan ? 
Hehe ... Hani start berusaha lebih untuk 
mencapai kejayaan PMR ni baru tahun lepas . Dan ... nak kata setahun tu tak boleh gak ,
 sebab nak dekat exam baru Hani start struggle .
Hehe ... Alhamdulillah , pelbagai cabaran dan rintangan juga dugaan 
yang Hani tempuhi untuk mencapai kejayaan ini dengan berkat tunjuk ajar guru ,
 ibu dan ayah Hani juga kawan - kawan
Hani berjaya mendapat 7A 1B . 
Even , tak straight A's pun tak apa . 7A sudah memadai . 
Hani berasa bersyukur sangat kerana Allah memberi peluang kepada Hani 
untuk membuat ibu dan ayah Hani tersenyum bahagia .
 Sangat lega hati bila dapat memberikan kejayaan ini pada mereka .
 Hani tak sangka boleh mencapai tahap ini . 
Tapi , tak mengapa , Allah itu Maha Adil .
 DIA tahu apa yang terbaik untuk hambanya . Bersyukur yang tak terhingga :) 
Besties Hani pun dapat result yang cemerlang .
 Alhamdulillah , kami sama - sama berjaya . 
Hmmm , Hani tak tahu nak cakap apa , 
tapi , kebahagiaan yang Hani rasa sekarang
 tak boleh diungkap dengan kata - kata . 
Dengan berkat doa ibu - bapa , guru , kawan - kawan juga saudara - mara . 
Hani boleh mencapai tahap ini . 
I'll miss this moments so much ! Okayh ! Stop pasal ni . 
......................................................
Okayh , sekarang ni kan tahun 2014 , 
jadi Hani nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua !!! 
Hoho ... hari tu pergi tengak bunga api dekat Putrajaya .
 Hehe ... best ! Cantik ! Tak sangka dah tahun 2014 . 
Gonna miss 2013 . Banyak kenangan 2013 yang indah - indah .
 Sayang juga nak tinggal classmates . 
Haha ... pindah kelas je pun . Mesti korang fikir cam ni kan ? Tapi , kelas tahun lepas lah kelas kedua best yang Hani pernah dapat . Yang first best bila geng Hani satu kelas time form 2 .
Hehe ... Hmmm , apa lagi ek ? 
Ha ! HAPPY BIRTHDAY TO MY BESTFRIEND , RAFIRA ! 
Hehe ... birthday dia 1/1/1998 . Haha ... awal kan ? Sangat awal . 
To Fira , Thanks sebab sudi jadi kawan aku selama ni . 
Kau tersangatlah baik . Aku hargai kau . 
Semoga kau dipanjangkan umur , diperbanyakkan rezeki dan diberkati oleh Allah . 
Semoga juga perdahabatan kita kekal sampai ke syurga . 
Insyaallah . SAYANG KAU , FIRA !!
......................................................
Hari ni , first day sekolah . 
Perghhh ! Bende yang best nye jumpa kawan je . 
Tak suka owhhh duduk dalam dewan . 
Dah la panas . Bosan pulak tu .
 Hmmm , nasib dak form 4 . Tapi kan ,
 Hani tak dapat jumpa sorang kawan ni . 
Maklumlah , dah pindah ... 
Yang menyayat hati ni lagi bila dia pindah tak jumpa kitaorang dulu . 
Katanya dia skolah sini tak tenteram . 
Ye , Hani tahu apa yang menyebabkan dia pindah skolah .
 But , at least dia jumpa lah kitaorang dulu , then , kalau nak pegi jugak , go on ... 
Malas nak cakap banyak dah . 
Keputusan dia tetap sama .
 Lagipun , Hani dengan dia dah lost contact .
 Hmmm , bukan nak buang dia ke apa ... tapi ... lantaklah . Hani tetap rindu dia .  
Biarlah dia . Asalkan dia bahagia . 
......................................................
Okayh , ni cite last tau ! Hehe ... Jujurnya ,
 Hani masih ada perasaan suka pada dia . 
Tak banyak , tapi , sikit je . Hmmm , Hani usha dia tadi .
 Hoho ... dia perasan k ? -.- 
Tapi , yelah ... Dia bukannya suka Hani pun .
 Lantak dia lah ... malas nak ingat . 
Hmmm , nanti Hani kelas dengan sape lah . 
Harap dapat sekelas dengan Besties Hani . 
Hahaha ... macam form 2 dulu . 
Perghhh ! Best ! Rindu lah masa tu . :') Sangat rindu .
Okayh lah guys ! Hani pergi dulu ye ?
Banyak gak Hani cite kan ? Hehe ... ni baru ringkasan je ni , belum yang karangan lagi .
Okayh , bye ! Assalamualaikum :)



De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney