My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Love :'(
Sunday, April 06, 2014 - Purple - 0 Comments



Hye , Assalamualaikum :)
Lama tak jumpa kan ? Haha ... tak de mood nak wat semua bende .
Terasa nak menaip je . Hani nak lupakan dia . Tapi , kenapa tak boleh ha ? Tinggal 20% je lagi nak lupakan dia . Hehe .. boleh pulak kira peratus dia an ... Okayh , sambung balik . Kenapa susah sangat ?
Susah sangat nak lupakan dia . Hmmm .....
Skarang Hani just nak tumpukan kepada pelajaran . Sebab ... keputusan ujian 1 Hani terukkk ! I hate that !
Hani nak berjaya macam tahun lepas ... Memory yang sangat2 Hani suka ! Best memories ever !
I miss that moments !
Haha ... back to the title .
Sometimes kan , tak semua benda yang kita nak kita boleh dapat . 
Terkadang yang kita tak mintak kita dapat . Terkadang kita mintak kita tak dapat .
Tapi , Allah sayangkan kita .
Kalau kita tak dapat apa yang kita nak , Dia gantikan dengan benda yang lain yang lebih berharga :)
Allah itu Maha Adil .
Dia tak akan biarkan kita dalam kesedihan selalu . Itulah Allah . 
Hmmm , Hani dulu selalu menantikan kebahagiaan yang Hani harapkan . 
Alhamdulillah , Hani dapat ! PMR Hani 7A ... Hani niatkan Hani nak sangat bahagiakan ibu dan abah Hani .
Hani dapat . Dah lama Hani nantikan , akhirnya Allah berikan itu :)
Hani bersyukur sangat . Setiap kesedihan yang kita lalui itu akan diganti dengan kebahagiaan suatu hari nanti . Kita hanya perlu tunggu . Terkadang Allah beri kita kesusahan dan kesedihan supaya kita akan sentiasa beribadat kepadaNya . Allah rindukan kita untuk meminta kepadaNya . Allah itu sayang kan hambanya :)
Dan kita pun perlukan Allah dalam hidup kita . Percayalah . Dia sentiasa ada untuk kita ...
Okayhlah korang ! Sampai sini je tau ! Esok Hani nak skolah . Gosok baju pun belum ni . Hehe ...
Bye , Assalamualaikum :)


De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney