My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

My Ambition :)
Sunday, May 25, 2014 - Purple - 3 Comments




Hye ! Assalamualaikum ! Hehe ... jumpa lagi ye kita .
Hmmm , korang nak tahu tak ? ( hmmm , tak kesah nye korang an ? ) 
Hehe ... Hani nak story pasal cita - cita Hani dekat korang .
Nak pilih cita - cita bukannya senang owhhh ...
Perlukan minat yang  mendalam . Susah kalau minat camtu camtu je . Lagi - lagi kalau berkenaan dengan doktor . Ye , sangat susah bila cakap pasal doktor ni . Nak jadi doktor senang . 
Nak belajarnya yang susah . Hani dengar kawan Hani cite pasal macam mana nak jadi doktor ni ... sebab kezen die ada yang belajar doktor . So , saje nak tahu macam mana nak jadi doktor . Best ke jadi doktor . Anddddd , tadaaa !  My friend says that her cousin said " bukan senang nak belajar doktor ni . perlukan minat yang betul-betul minat . Bukan setakat minat yang ... ermmm ."  Then , cousin dia cakap lagi . " Doktor ni asas dia je dah 6 tahun ... Susah ... tak senang . Bosan dah belajar . Nak balik Malaysia " Almaklumlahhhh , cousin die ni belajar kat luar negara . Ha ! Tu lah diaa naa ... Hahahahaha .
Hmmm , Hani dalam dilema sekarang ni . Nak doktor or just farmasi je . Tak tahu nak pilih mana . Doktor ni banyak kelebihannya ... 
  1. Belajar ada biasiswa .
  2. Tak perlu bayar PTPTN
  3. Habis saje belajar dah ada kerja        
Itulah antara kelebihannya ... hohoho . Tapi , ntahlah . Perkara berkaitan dengan pelajaran ni bukannya boleh buat main . Kena betul - betul decide . Tapi , tu lah orang cakap ...
Bersusah-susah dahulu , Bersenang-senang kemudian ...
Tu lah dia .... Okayh lah korang ! Tu je yang Hani nak cite . Hahahahahahaha :D
Bye , Assalamualaikum .


De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney