My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Marriage :)
Thursday, October 30, 2014 - Purple - 0 Comments


Assalamualaikum , hello , annyeong !
Orrite , I wanna share with u something .
Ha ! Semalam and hari Isnin baru ni . Macam mengong2 sket lah .
Hahahaha :D So funny lah .
We talk about marriage . Hahahaha :D
We ? Hehehe me and my friends lah .
Don't salah2 anggap yo ?
Okayh , act kan bila sekolah menengah ni ,
perasaan nak kahwin tu akan timbul lagi-lagi bila tengak marriage orang yang kahwin muda happy ngat2 . Hahahaha ...
And tu topik hari Isnin hari tu .
But , yang sbenarnya ... nak kahwin tu sebab nak tahu siapa pemilik tulang rusuk kita .
Ha ! Tu sebab sbenarnye .
And topik semalam is about someone we love .
Hmmm , so so so sad bila ingat balik semua perkara tu untuk diceritakan to my friends .
But , yeah ! We share share together kan ?
Hahahahahahahaha :D
Orang tebiat jap gelak ... padahal tak de apa yang kelakar pon . Ngek !
Today , kitaorang ponteng sekolah .
Tak de exam kan ? So , malas nak sekolah .
Hahahahahaha :D Dok umah pon bukannye belajar .
But , I have to study .
Markah math kertas 1 cikgu cakap teruk sangat .
So , I have to . Lagipun , Hani suka math sangat2 . But ! Not ADDMATH !
Hahahaha :D
Exam math next week !
So ... ada masa lah nak study . 
Hmmmm , takde apa nak share story dah .
Kang cite bende yang sama bosan pulak .
Kan ?
So , sampai sini je lah ....
Bye !
To boa !
Assalamualaikum !
Insyaallah jumpa lagi .
Love u :)



De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney