My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

New Life :)
Friday, October 17, 2014 - Purple - 0 Comments



Assalamualaikum . Hye ! Hehehehe...
Sudah sekian lamanya blog dibiarkan tidak berpenghuni .
Skarang penghuninya sudah kembali :)
Yolah , mana tak nye bile blog sendiri hancur sekelip mata .
Code for background and seluruh blog ni hilang ...
Haihhh ... rindu blog lame sebab dalam tu semua best lah .
Daripada skarang . Skarang ni ... macam ni je lah blog sejak code hilang . 
Dah lah tak de copy . Sabo je lah .
Okayh ! Title post ni New Life , right ?
I love my life now .
Hahaha ... mesti tertanya - tanyakan ? Dulu tak love ur life ke ?
Hahahaha ... orrite . Dulu tak macam skarang .
Biarlah ianya menjadi rahsia antara Hani dengan Allah .
Now , Hani ada kawan yang sangat2 best .
Kami semakin rapat dari hari ke hari ... Wah ! ayat hani ... hahahahaha
Ni kalau Cikgu Maya tengak ni bangga dia:D
Orrite back to the story .
Lepas Hani hilang Elis . Hani dapat pengganti .
But u know right ? They cant be same with her :,(
My friends yang skarang bukan lah pengganti Elis sepenuhnya .
But , dorang tetap my friends .
Hahahahahaha :D mengong betul ayat .
Orrite tutup cito .
Now , I feel like I like him very much .
Hmmmm , I don't know what to do .
It's hurt .
Hmmmm , I don't know why ... I must like him .
Why ?
Yeah ... I know perasaan suka tu fitrah yang Allah beri kepada setiap manusia .
But , u know sometimes u can't take it .
That's what I feel right now .
Hmmm ...
And yeah ... kadang-kadang terasa macam ...
AKU TAK PATUT SUKA DIA SEBAB DIA EX KAWAN AKU SENDIRI .
Rase bersalah tu wujud .
Kenapa lah susah sangat nak lupakan dia ?
Cepat lah habis skolah .
I want to forget him .
Definitely .
Tak nak lagi suka orang yang tak suka Hani .
Hmmmm , jujur lah ... dah 2 kali nangis sebab laki .
And , kedua-dua tu lah rasa bodoh benor .
But , yang suka skarang ni tak pernah lah nangis . Hahahahaha :D
Sebab merugikan air mata je kan ?
Matang lah katakan ... hek ! Matang sangat :P
LOL!
Entah lah . speechless dowhhhhhh .
He will never like me . >.<
Tak tahu sebab apa pikir camtu . 
Maybe sebab Hani still pikir yang dia still suka kawan Hani tu kot ... 
Yeahhh , Hani pikir gitu ... 
Hmmm , apa nak buat untuk hilang kan rasa suka ni ha ?
Semalam , my friend tanya soalan yang deep !
Apa beza antara suka, sayang and cinta ?
Amboiii geli benor sebut cinta tu .
Sebut LOVE lah . Sodap sikit :)
Hahahahahaha ...
So , Hani jawablah Hani tak tahu .
Sebab yolah . Mane lah tahu . But yes , Hani pernah tanye someone bout that .
Dia cakap ... 

"Suka tu bila Solehah suka kat lelaki tu . But , Solehah tak rase nak memiliki dia . Kiranya macam just for fun ! Cinta pula bila dua2 ada rase suka ." 

Adoiii ... tak sedap lah cinta ... guna LOVE lah ea ? Okayh tu lah maksud dia . But tu depends on her opinion lah . 

"Sayang pula bila Solehah ada rasa ingin memiliki dia . And u always want to see him smile ."

Ha ! Dahhhh ! Tulah dia . Hmmm , bosannye lah hai .
U know what sometimes I blame myself sbb Hani suke dia . If I can turn back time .
Hani harap sangat masa tu tak pernah nampak dia atau perasan dia dekat sekolah .
Hmmmmm ... okayh lah mood mlayang lahhh . Tadi exam kan SEJARAH tak boleh jawab . Haihhhh ... sedih betol . Fail lah jawabnye . Dah lah kertas 1 pun hancuss . Kertas 2 pon hancuss . Tak nak turun kelas T.T
Okayh lah korang ! Bye !
Assalamualaikum :*




De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney