My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

My Abah ♥
Tuesday, November 18, 2014 - Purple - 0 Comments





Assalamualaikum readers sekalian ! Anyeong !
I wanna share with u something .
I was so happy !
I got a new phone !
Alhamdulillah . ツ
Abah bagi kejutan hari Sabtu malam baru ni .
Act , mmg abah dah janji nak beli phone baru untuk Hani  .. but tu tahun dpn .
Then, hari Sabtu tgh hari tu die ckp tunggu gaji .
And guess what ?!!
Hahahaha tak yah nak guess sgt lah an padahal dah bagi tahu .
Apolah Hani .
Orrite ... malam tu die balik keje pukul 12 mlm die trus bagi something .
But , bukan abah yang sampaikan . Ibu yang sampaikan ...
Hahahahaha :D
And Hani tgk pembalut die alahaiii~ cute nye !!!
Pastu bile Hani dah bukak pembalut tu . Hani suka gila !
Almaklumlah ... Phone lame tunggu mase nak masuk longkang je .
Hehehehe ... I was very happy sampai kan Hani tak tau nak bagi reaction apa .
Terharu pun ada .
Even phone ni tak semahal mane .
But , Hani bersyukur and I appreciate for what my dad dah buat .
Sepanjang hari ni ... Hani senyum je .
And ... betullah ... tak selamanya kita berduka . Satu hari Allah pasti akan beri kebahagiaan itu . 
Kita cuma perlu tunggu dan bersabar .
Yakinlah akan kuasa Allah :)
And this is the sweetest thing that my dad done to me .
Abah , adik sayang abah sangat2 .
Adik akan selalu doakan kesejahteraan abah di dunia dan di akhirat .
Semoga Allah melimpahkan rezeki kepada abah .
Terima kasih banyak2 , abah .
Adik hargainya . 
I LOVE U SO MUCH , ABAH . ♥♥♥

Okayh lah , tu je yg Hani nak share . Hahahaha :D
Jangan marah !
I love my family so much ! 
They are my life ! 
Terima kasih , Ya Allah ...
Aku bersyukur sangat sebab Engkau telah memberikan keluarga yang begitu baik .
Terima kasih , Ya Allah .
Alhamdulillah . 
#^_^#
Orrite , bye korang !!
Assalamualaikum .


De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney