My Site
Facebook Twitter Instagram
Purple Life. ♥

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

STORY 'BOUT ME DARLINKS LOVER FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

My Trial
Wednesday, September 30, 2015 - Purple - 0 Comments
Assalamualaikum ... orrite .
I wanna share something yg sgt perit untuk diterima. My bio marks turun 11 markah . Can u imagine 11 markah !! 11 okay ?! Bukan sikit ! And yass . I hate it . Yelahh , dgn cikgu tak bagi kertas ... if cikgu tak bg krtas ...mcm mne nk tau ap yg salah, ap yg betul ?? Ntah2 die kire salah ke ??
Yass ... I still cannot accept the reality . Dari boleh lahh okay i dpt A tu ... turun dapat B . B weyh !! 😭
Mcm mana I nak bgtahu parents I ?? Mcm mana ??
MEMANG !! MEMANG TRIAL NI TAK EFFECT APA2 . BUT !! TRIAL NI MNUNJUKKAN SEJAUH MANA USAHA KAU !!
Yelahhh, ayat penyedap hatii . Takpe, u still ad mase . SPM nanti ada lagii . Yass !! Ayat tu i slalu guna for myself even for my friends . But, if u think rationally ... u still cant accept why u get result yg mcm tu ...
Memang ayat tu i slalu guna untuk naikkan smangat kwn2 . Tp, I know actually kata2 tu tk membantu langsung cause I feel it . Okay lah, result I truk . Not so truk . But, tkde peningkatan from midyear . U KNOW ??? Tkde peningkatan . I wonder ... did Im not study at all ?? Did I dont have any effort ?? 
Idk . Im so so so sad right now . So, to anyone yg dpt A byk ... korang memang hebat . Congrates, guys ! 😉
And to anyone yg tk dpt A byk or tkde A tu ... hmmm same2 lahh muhasabah diri . I will try to think positive . Maybe Allah tk nak I rase selesa dpt A byk2 . Sbb Dia tahu and kenal setiap hamba2nya . Maybe Allah nk I tingkatkan lagi usaha ... Maybe Allah nk I lebih tabah lagi . And Allah always knows the best for u . So, dont give up ... and think it positive, Hani ... Think it positive ...
Ya Allah ... tabahkan lah aku untuk terima segala ketentuan dan takdirMu .. dan jadikanlah aku, bantulah aku untuk menjadi yang lebih baik . Amin ...
I tak mntak sesuatu itu kelihatan sempurna ... tapi, biarlah ia terlihat lebih baik dari sebelumnya .
And I still dont know how am I going to tell my father about this . Cause I already tell my father about my result that better than my result now . Hmmm .
Bye !


De'Owner

Hello! Hye! Annyeonghaseyo! Assalamualaikum ... I`m Haney, 17 lovely young age. I'm just ordinary girl :* Thanks for your visit :D
Taghboard

Credit

Template by Siti
Owner is Haney